1000 liter grov Dansk spagnum fra Vildmosen – leveret i bigbag

1.275 kr.

Få en luksuriøs og bæredygtig have med vores kvalitets spagnum fra danske Vildmosen. Perfekt til din haveprojekter. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 8832102088298289 Kategori:

Dyk ned i en verden af frodige haver og smukke planter med vores 1000 liter grove Dansk spagnum fra Vildmosen, leveret i en praktisk bigbag. Denne spagnum er ikke bare en almindelig jordforbedring. Det er en investering i din have, din haveglæde og din fremtid.

Vores spagnum kommer direkte fra de dybe moser i Danmark, hvor den naturlige vækstsæson og den rige, fugtige jord giver et unikt grundlag for en spagnum af højeste kvalitet. Denne grove spagnum er perfekt til rhododendronbede, surbundsplanter og alle andre steder, hvor du ønsker at skabe optimale vækstbetingelser for dine planter.

Med en PH-værdi på ca. 4,5 er vores spagnum ideel til surbundsbede, hvor planterne trives bedst i en let sur jord. Ved at tilføje vores grove Dansk spagnum til din have, kan du skabe de perfekte vækstbetingelser for dine planter, så de kan udfolde deres fulde potentiale og blomstre i al deres pragt.

Vores 1000 liter grove Dansk spagnum er pakket i en praktisk bigbag, som gør det nemt at transportere og anvende. Du kan med lethed fordele spagnummen præcist, hvor du ønsker det, og skabe en smuk og velplejet have, som vil imponere og glæde dig år efter år.

Tag din have til nye højder med vores grove Dansk spagnum fra Vildmosen. Invester i kvalitet, invester i skønhed, invester i din have. Din have vil takke dig, og du vil nyde godt af de frodige resultater i lang tid fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1000 liter grov Dansk spagnum fra Vildmosen – leveret i bigbag”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.